معاون امور شرکت‌ها و مجامع صندوق ذخیره فرهنگیان و مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری فرهنگیان در دیدار با استاندار مرکزی،

بر اهمیت حمایت از ماشین‌سازی اراک به‌ عنوان نماد صنعت ملی تأکید کردند

به گزارش روابط عمومی و صنعتی ماشین سازی اراک روز چهارشنبه 15 اسفند ماه 1403 معاون امور شرکتها و مجامع صندوق ذخیره فرهنگیان به همراه مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری فرهنگیان در یک سفر دو روزه به اراک در راستای بازدید از مجموعه صنعتی ماشین سازی اراک با استاندار مرکزی دیدار داشتند.

در این جلسه، سرائی، مدیرعامل ماشین‌سازی اراک، گزارشی مختصر از وضعیت کنونی پروژه‌ها و چالش‌های پیش روی شرکت ارائه داد. در ادامه، دکتر صیادی‌زاده ضمن ابراز خرسندی از حضور دکتر زندیه وکیلی در مقام استانداری مرکزی و آرزوی موفقیت برای ایشان، ماشین‌سازی اراک را نماد صنعت اراک عنوان کرد. وی تأکید کرد که تمامی تلاش‌ها برای ارتقای ماشین‌سازی اراک صورت خواهد گرفت تا این مجموعه به خود شکوفایی و اوج برسد و با توسعه صنعتی استان، اشتغال مولد نیز ایجاد شود.

معاون امور شرکت‌ها و مجامع صندوق ذخیره فرهنگیان همچنین بیان کرد که مدیریت فعلی صندوق نگاه تخصصی به مجموعه‌های صنعتی خود دارد و رویکرد مدیران صندوق نسبت به ماشین‌سازی اراک، دیدگاهی بنگاه‌داری و شرکتی است و در راستای هم افزایی بین مجموعه های صنعتی صندوق ذخیره فرهنگیان، تاکید زیادی بر بهرمندی مجموع پتروشیمی های صندوق از ظرفیت های ماشین سازی اراک شده است  و  بسترهای مناسبی برای رشد و توسعه پایدار این ماشین سازی اراک ایجاد خواهد شد تا با نوسازی و بازسازی آن، بتوان به توسعه محصولات جدید و ورود به بازارهای جدید دست یافت.

علیرضا ابراهیم‌پور، مدیرعامل هلدینگ سرمایه‌گذاری فرهنگیان، نیز با تأکید بر اهمیت ماشین‌سازی اراک به‌عنوان یک سرمایه ملی، گفت: این شرکت نه تنها یکی از ارکان صنعتی کشور است بلکه نماد تلاش و همت جوانان ایرانی در عرصه تولید و صنعت است. ما همه موظفیم که در راستای ارتقاء و بهبود وضعیت این شرکت کوشا باشیم.

وی ادامه داد که صندوق ذخیره فرهنگیان دارای نگاه تخصصی و حرفه‌ای به مجموعه‌های صنعتی خود است و با توجه به دیدگاه مدیران ارشد صندوق، به ویژه مدیرعامل آن که دیدگاهی کاملاً صنعتی و تخصصی دارد، اطمینان دارند که آینده‌ای روشن و موفق برای ماشین‌سازی اراک رقم خواهد خورد.

در پایان، دکتر زندیه وکیلی، استاندار مرکزی، بر اهمیت حضور دکتر صیادی‌زاده در بدنه مدیریتی ارشد صندوق ذخیره فرهنگیان تأکید کرد و گفت: حضور ایشان در این جایگاه باعث خوشحالی است چرا که ایشان به اراک و به ویژه ماشین‌سازی اراک تعهد و تعصب دارند. وی همچنین خواستار حمایت بیشتر سهامداران از این مجموعه بزرگ صنعتی شد و خاطرنشان کرد که نگاه سرمایه‌ای و بورسی به ماشین‌سازی اراک نمی‌تواند پاسخگوی نیازهای واقعی این صنعت باشد.

استاندار مرکزی افزود: ما به عنوان مسئولان و نمایندگان مردم این استان موظفیم از هر فرصتی برای حمایت از این صنعت سازنده استفاده کنیم تا بتوانیم گامی مؤثر در جهت توسعه صنعت استان و در نهایت کشور برداریم.

در ادامه ایشان به همراه جمعی از کارکنان ماشین سازی اراک جهت تجدید میثاق با شهدای هشت سال دفاع مقدس، بر مزار شهدای ماشین سازی اراک حاضر و با قرائت فاتحه و ادای احترام به مقام شامخ شهدای گرانقدر دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم، یاد و خاطره آن‌ها را گرامی داشتند.

١٥:١١  / جمعه ١٧ اسفند ١٤٠٣  / شماره خبر: ٣٠٨  / تعداد نمایش: 235