مراسم تجلیل از اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار

در پنجاه و ششمین سال روز تاسیس ماشین سازی اراک

به گزارش روابط عمومی و صنعتی ماشین سازی اراک در 14مردادماه ۱۴۰۲ به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار و پنجاه و ششمین سالروز تاسیس این شرکت، مراسم تجلیل از اصحاب رسانه و نشست رسانه ای با ایشان برگزار گردید.
در این نشست ابوالفضل طیبی مدیر روابط عمومی ماشین سازی اراک، ضمن تبریک روز خبرنگار از تلاش اصحاب رسانه در انتشار اخبار ماشین سازی اراک و از توجه ویژه مدیریت عامل شرکت به رسانه ها و تاثیر ارزشمند آنها در توسعه صنعت و اقتصاد تقدیر و تشکر کرد. در ادامه رضا سرائی مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک ضمن تبریک روز خبرنگار و پنجاه و ششمین سالگرد تاسیس ماشین سازی ارک گفت: با توجه به ظرفیت های منحصر بفرد شرکت مادر تخصصی و دانش بنیان ماشین سازی اراک و حمایت های سهام دار اصلی آن که صندوق ذخیره فرهنگیان می باشد، این شرکت آمادگی کامل برای ورود به عرصه مگا پروژه‌ها را بصورت کلید در دست دارد.
وی بیان کرد: در شرایط کنونی با توجه به اینکه بخشی از ظرفیت های ماشین سازی به فراموشی سپرده شده است، باید مجددا این صنعت را معرفی کنیم. بارها می شنویم که ماشین سازی برای اولین بار تولیداتی دارد، اما حقوق مالکیت معنوی این اولین بارها به نام این شرکت ثبت نشده است.
وی با اشاره به فعالیت پنج گروه تولیدی مختلف در ماشین سازی اراک از جمله گروه متالوژی، ماشین و مونتاژ، پل و سازه های فلزی، ساخت تجهیزات و دیگ بخار اظهار کرد: این پنج گروه شرکت را به شرکتی استثنایی در خاورمیانه بدل کرده است و به واسطه فعالیت این گروه ها و با داشتن گواهينامه های صلاحيت نوع يك طراحي، ساخت و پيمانكاري عمومي در حوزه نفت و گاز، صنعت و معدن، نيرو، راه و ترابري، تاسيسات، تجهيزات و آب، توانمندی طراحی، مهندسی، تامین، ساخت، نصب و راه اندازی پروژه های بزرگ ملی و بین المللی را بصورت EPC و کلید در دست دارد و امکان تولید هرگونه تجهیزی در این شرکت فراهم است و توان جذب و تولید در حوزه مگا پروژه ها را داریم.


سرایی با بیان اینکه امروز در کشور برخی شرکت های پیمانکاری وجود دارند که حتی یک سالن بزرگ تولید ندارند، اما مگاپروژه در اختیار می گیرند و ماشین سازی با ظرفیتی عظیم به عنوان شرکت دست دوم همراه این پروژه ها می شود، افزود: این در حالی است که این شرکت مجموعه ای جامع و کامل را در اختیار دارد و باید به سمت مگاپروژه ها برود.
وی تصریح کرد: اگر ماشین سازی به عنوان پیشانی صنعت استان، مگاپروژه ها را به دست آورد، کارگاه های بسیاری فعال می شوند، اشتغال مناسبی رقم می خورد و سرمایه گذاری های صنعتی افزایش می یابد. باید ظرفیت های فراموش شده را مجددا فعال و احیا کرد و مسلما با شکل گیری همتی عالی در استان، کمک رسانه ها و تبلیغات گسترده در نقاط مختلف کشور، می توان ماشین سازی را یکبار دیگر به نقطه اوج خود رساند.
وی ادامه داد: در داخل کشور به دلیل توسعه منابع ملی از تمام ظرفیت‌‌های ماشین سازی اراک استفاده می‌شود اما به دلیل تحریم‌های ظالمانه، نمی‌توان در کشورهای منطقه به راحتی حضور پیدا کنیم با این حال فعالیت‌هایی در مناطق بصره و بغداد آغاز شده است و دیدن چنین ظرفیت صنعتی برای این کشورها باور نکردنی است اما محدودیت‌هایی وجود دارد که در پروژه‌های کشورهای همسایه حضور داشته باشیم، همچنین با برخی از سرمایه‌گذارن چینی و شرکت‌های عراقی که زمینه صنعتی دارند مذاکراتی شده است تا در پروژه‌های نفت، گاز و پتروشیمی حضور داشته باشیم.
سرائی عنوان کرد: اگر صنایع فعال باشند و اشتغال صنایع حفظ شود سبب می‌شود نیروی انسانی از شرایط معیشت مناسب برخوردار و آرامش نسبی در جامعه ایجاد شود که خوشبختانه در استان مرکزی نگاه استاندار مرکزی به تولید و صنعت بسیار ویژه است و فعالیت‌های ویژه‌ای شکل گرفته به طوری که استان مرکزی به عنوان استان معین اقتصاد دریا شناخته شد و شرکت ماشین سازی نیز در این ستاد نقش مهمی دارد.
مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک ادامه داد: پرورش نیروی انسانی متخصص و متعهد نقش موثری در نوآوری، خلاقیت و فعالیت‌های دانش بنیان دارد و باید روی نیروی انسانی سرمایه‌گذاری کرد و به آموزش نیروی انسانی توجه ویژه داشت.
دکتر سرائی بیان کرد: ماشین سازی اراک با توجه به اینکه بیش از پنج دهه است که در صنعت سنگین کشور در حوزه ساخت تجهیزات و ماشین‌آلات صنعتی یک صنعت اثرگذار است، اما آنچنان که باید در کشور معرفی نشده و نیاز است در این راستا، بیش از پیش از ظرفیت‌ رسانه‌ای‌استان‌‌مرکزی‌بهره‌گیری‌شود.


دکتر سرائی بیان کرد: شرکت ماشین‌سازی اراک دارای یک نیروی انسانی متخصص و با مهارت بالا است و به عنوان یک سرمایه و دارایی هوشمند، پویا و خلاق است.
وی گفت: نیروی انسانی این شرکت در دودهه گذشته، کمترین آموزش را دیده و کمترین سرمایه گذاری در حوزه توسعه منابع انسانی و توسعه مدیریت در کارخانه انجام شده و این در حالی است که مرکز آموزش ماشین‌سازی جزو مراکز فنی کشور است و باید در توسعه منابع انسانی نقش خود را که تاکنون کمرنگ بوده، به خوبی ایفا کند.
وی گفت: نیاز کشور در توسعه زیرساخت‌ها روز به روز در حال افزایش است و در این راستا یکی از راه‌های ارتباطی و شبکه‌های ارتباطی درون و برون شهری است و نقصی که از سال‌های گذشته بر ماشین‌سازی وجود داشته، این است که شرکت نتوانسته ظرفیت‌ها و توانمندی‌های خود را خیلی خوب عرضه کند و این موضوع باعث شده تا خیلی از پیمانکاران با نداشتن حتی ظرفیت‌های ماشین سازی، پروژه‌هایی را به دست آورند و رقیب ماشین‌سازی شوند.
مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک بیان کرد: ماشین سازی اراک 5 شرکت فعال تابعه دارد که شامل شرکت مهندسی و ساختمان ماشین سازی اراک که شرکت پیمانکار با رتبه یک در انجام پروژه های EPC است، شرکت پایساز در اهواز با 14 هکتار وسعت در حوزه طراحی، ساخت و نصب تجهیزات فلزی سنگین برای صنایع فلزی نفت، گاز و پتروشیمی فعالیت دارد، شرکت هوپاد صنعت ماشین سازی اراک که تولید انواع چکش های هیدرولیکی بیل مکانیکی به عنوان اولین چکش هیدرولیکی 100% ساخت ایران و محصول دانش بنیان صنعتی را تولید کرده است، شرکت کنسرسیوم صنعت نفت و گاز آکام در زمینه ی طراحی و اجرای پروژه های گازرسانی فعالیت دارد همچنین نظر به توجه ویژه وزارت نفت در سالهای اخیر برای جمع آوری و فرآورش گازهای مشعل و جلوگیری از سوختن این گازها که باعث افزایش آلاینده های زیست محیطی از یکسو و از دست رفتن ثروت ملی از سوی دیگر می گردد، این شرکت با نگاه ویژه ای به این پروژه ها ورود کرده است. . شرکت مدیریت توسعه فن آوری صنایع کانسار که با مشارکت شرکت معدنی چادرملو تاسیس شده است و در آینده جایگاه ارزنده ای در صنایع معدنی خواهد داشت. با توجه به توانمندیهای فنی و سیستمی شرکت دانش بنیان ماشین سازی اراک در بخش های طراحی، ساخت و تولید از جمله ریخته گری و آهنگری، ماشینکاری سنگین و خطوط ذوب، پالایش فولادهای آلیاژی، فورج گرم و عملیات حرارتی و ساخت سازه های دقیق تجهیزات معدنی و فولادی و با توجه به وجود گستره بالای معادن سنگ آهن در کشور و توسعه روز افزون زنجیره ارزش آن، در فولاد که در ردۀ صنایع مادر می باشد، با تاسیس این شرکت به این حوزه ورود کرده است.

١١:٢٨  / يکشنبه ١٥ مرداد ١٤٠٢  / شماره خبر: ٢٠٤  / تعداد نمایش: 4991