آیین رونمایی از کتاب "ماشین سازی اراک زمینه ساز توسعه صنعتی ایران"

آیین رونمایی از کتاب "ماشین سازی اراک زمینه ساز توسعه صنعتی ایران"

به گزارش روابط عمومی و صنعتی ماشین سازی اراک، روز سه شنبه مورخ 5 بهمن ماه سال جاری با حضور مهندس جعفر صفری مدیر عامل ماشین سازی اراک و مهندس عبدالعلی بهزاد نویسنده کتاب و جمعی از مدیران و مسئولان، آیین رونمایی از کتاب "ماشین سازی اراک زمینه ساز توسعه صنعتی ایران" در سالن اجتماعات این شرکت برگزار شد.

در این مراسم جعفر صفری با بیان اینکه ماشین سازی اراک به عنوان اولین کارخانه مادر تخصصی در استان مرکزی تاسیس شده و زمینه ساز صنعتی شدن اراک و استان مرکزی می باشد بیان کرد: ماشین‌سازی اراک در گذشته نقش خود را به خوبی در صنعت استان مرکزی و کشور ایفا کرده و با راه‌اندازی واحدهای تولیدی بسیار، گام بلندی در جهت توسعه صنعتی کشور برداشته و باید در آینده نیز با تکنولوژی و فناوری کم نظیر خود در توسعه و آبادانی کشور سهیم باشد.

وی با بیان اینکه برون گرایی و صادرات از اولویت‌های شرکت ماشین‌سازی اراک است، ادامه داد: شرایط امروز این واحد مادر تخصصی با پنج سال پیش به هیچ عنوان قابل مقایسه نیست و با جرأت می‌توان گفت ماشین سازی اراک ظرفیت صادرات و حضور در بازارهای مختلف بین المللی را به خوبی دارد.

مدیر عامل شرکت ماشین‌سازی اراک اظهار داشت: این شرکت در سالهای اخیر توانسته است با تلاش و اعتمادسازی  شرکت را از زیان انباشته به یک شرکت سودده با رشد و توسعه پایدار مناسب تبدیل نماید

وی صنعت را محور توسعه عنوان کرد و گفت: هیچ کشوری نیست که بدون توجه به صنعت مسیر توسعه را پیموده باشد بنابراین برای توسعه یافتگی ناگزیر به حمایت از صنعت هستیم و شرکت ماشین سازی اراک این ظرفیت را دارد که برنامه‌های توسعه محور کشور را تحقق ببخشد و با توجه به تاثیر گذاری آن بر دیگر صنایع  می تواند محور و بستر توسعه باشد و باید نگاه توسعه گرا در صنعتگران و مدیران وجود داشته باشد.

مدیرعامل ماشین‌سازی اراک ادامه داد: تمرکز بر افزایش کمی و کیفی محصولات شرکت ماشین‌سازی اراک از جمله در حوزه صنایع نفت، گاز و پتروشیمی، تاسیسات حرارتی و دیگ‌های بخار، ریخته‌گری آلیاژی و آهنگری، پل و سازه‌های فلزی، صنایع معدنی و شیرآلات، راهبرد این واحد مادر تخصصی در سال جاری می باشد وی افزود: رایزنی‌های اولیه برای راه‌اندازی خط تولید این واحد مادر تخصصی در عراق، سوریه، ازبکستان، قرقیزستان و ارمنستان انجام شده و به احتمال زیاد تا سال آینده در سه کشور از کشورهای مذکور راه‌اندازی و یا محصولات شرکت به آنها صادر می‌شود.

جعفر صفری تصریح کرد: حذف محصولات کم‌بازده، تلاش برای افزایش سهم بازار، افزایش محصولات جدید با ارزش افزوده بالا به سبد تولیدات، ورود به طرح‌های بزرگ از جمله طراحی و تولید تجهیزات فرآیندی پتروشیمی از دیگر برنامه‌های ماشین سازی اراک در سال جاری است که بخش قابل توجهی از آن تاکنون محقق شده است.

وی گفت: با توجه به اهمیت این مجموعه بزرگ صنعتی می بایست تاریخچه و سوابق آن به صورت مدون ثبت و نگاشته می شد که این مهم در کتابی با عنوان " ماشین سازی اراک زمینه ساز توسعه صنعتی ایران" انجام شد.

در ادامه عبدالعلی بهزاد نویسنده کتاب با اشاره به اینکه این کتاب با استفاده از مستندات به روش پژوهشی نوشته شده است گفت: این کتاب دارای بیش از 440 صفحه است و تلاش کرده برهه های مختلف ماشین سازی اراک را به نگارش درآورد.




١٤:١٠  / چهارشنبه ٦ بهمن ١٤٠٠  / شماره خبر: ١٤١  / تعداد نمایش: 8257