ثبت رکورد افتخارآمیزی دیگر در کارنامه درخشان ماشین سازی اراک

برج تقطیر شرکت پتروشیمی مروارید با طول هفتاد متر، قطر سه متر و وزنی حدود صدوهشتاد تن در مدت کمتر از سه ماه در ماشین سازی اراک ساخته شد

به گزارش روابط عمومی و صنعتی ماشین سازی اراک برج تقطیر T-403A با نام فرایندی C2 Slitter که وظیفه تفکیک و جدایش اتیلن از گاز اتان را بر عهده دارد با وزن تقریبی حدود 195 تن، به قطر 3 متر، ارتفاع 70 متر و از جنس فولاد آلیاژی بسیار خاص در مدت زمانی کمتر از 8 ماه طراحی، تأمین مواد و ساخته شده است.

    این تجهیز در طرح افزایش ظرفیت واحد اتیلن شرکت پتروشیمی مروارید واقع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس (عسلویه)، نصب و مورد بهره‏برداری قرار خواهد گرفت. به دلیل شرایط بسیار خاص و فضای محدود سایت پتروشیمی مروارید جهت جانمایی و استقرار فیزیکی این تجهیز در میان انبوهی از تجهیزات تحت سرویس قبلی، فاز طراحی مکانیکال و پایپینگ این تجهیز تقریبا 7 ماه به طول انجامیده است.

    نمونه قبلی این تجهیز که تقریبا از 10 سال پیش در حال بهره‏ برداری در مجتمع پتروشیمی مروارید می‏باشد، به صورت کامل و یکپارچه از کشورهای اروپایی خریداری شده است. این در حالی است که با رویکردهای جدید شرکت ماشین سازی اراک و مجاب نمودن کارفرما نسبت به ضرورت تهیه مواد خام از داخل کشور، مواد اصلی بدنه تجهیز جدید تماما از شرکت فولاد اکسین خوزستان خریداری و تأمین گردیده است. سایر اقلام مورد نیاز هم کلا از بازار داخل و بدون خروج کمترین مبلغ ارزی از کشور فراهم شده است. فولاد SA537-CL.2 مورد استفاده در بدنه این برج تقطیر که یک فولاد آلیاژی بسیار خاص و دارای تکنولوژی ساخت کاملا پیچیده و تخصصی می‏باشد، توانایی تحمل نیروها و فشارهای مکانیکی مختلف در شرایط دمایی -54 °C و 23 Barg را خواهد داشت.

    در فاز ساخت این تجهیز که عملا از 20 اردیبهشت 1398 شروع شده و با توجه و مراقبت کامل قراردادی نسبت به تعهدات و سررسید زمانی پیش رفته است، رکورد افتخار آمیز دیگری در کارنامه درخشان شرکت ماشین سازی اراک ثبت گردیده و در مدت زمانی کمتر از 3 ماه و کوتاهتر از زمان قراردادی، به کارفرما تحویل شده است.

    این برج تقطیر که رکورد طولانی‌ترین محموله یکپارچه تاریخ حمل و نقل فوق سنگین جاده‌ای کشور را به خود اختصاص خواهد داد، سی‌ام‌ شهریور ماه سال نود و هشت شرکت مادر تخصصی و دانش بنیان ماشین سازی اراک را به مقصد مجتمع پتروشیمی مروارید واقع در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس عسلویه ترک کرد و به همت همه تلاش گران و صنعتگران ماشین سازی اراک رکورد دیگری در سابقه درخشان این شرکت ثبت گردید.

روابط عمومی و صنعتی

31 شهریور 1398

 

١٠:٢٧  / يکشنبه ٣١ شهريور ١٣٩٨  / شماره خبر: ١٠٣  / تعداد نمایش: 8523