مدیرعامل ماشین سازی اراک در مجمع عادی سالیانه عنوان کرد:

افزایش یک‌هزار و صد و سی درصدی مبلغ قراردادهای ماشین سازی اراک

🔹مجمع عمومی عادی سالیانه ماشین سازی اراک، روز شنبه مورخ 11 بهمن ماه سال جاری با حضور هیات ربیسه، سهامداران عمده، اعضای هیات مدیره، نمایندگان سازمان بورس و اوراق بهادار و حسابرس و بازرس قانونی و به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و صنعتی ماشین سازی اراک، در جلسه مجمع مهندس انباردار به عنوان رئیس مجمع و مهندس موسوی و مهندس عراقی به عنوان ناظر مجمع انتخاب شدند و پس از استقرار هیات رئیسه و پخش کلیپ تصویری از پیام هیات مدیره، جعفرصفری مدیرعامل ماشین سازی اراک گــزارشی از عملکرد هیات مدیره به مجمع ارائه نمود.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان ماشین‌سازی اراک از افزایش یک‌هزار و ۱۳۰ درصدی مبلغ قراردادهای این واحد تولیدی نسبت به سه سال گذشته خبر داد و گفت: حجم فروش تولیدات ماشین سازی اراک نیز نسبت به سه سال گذشته ۲ برابر شده که موفقیت چشمگیری محسوب می‌شود.

وی همچنین افزایش ۶۲ درصدی درآمد شرکت و افزایش ۲۱۱ درصدی سود عملیاتی شرکت را  از مهمترین وقایع سال مالی این شرکت بیان نمود و گفت حجم قراردادها و سفارشات قطعی این شرکت نسبت به سال مالی ۹۸_۹۷ افزایش ۱۴ برابری داشته که این مهم توفیقی بزرگ برای این مجموعه صنعتی می باشد.


جعفر صفری روز شنبه یازدهم بهمن ماه در مجمع عمومی عادی سالیانه ماشین سازی اراک، افزود: بهبود وضعیت اقتصادی شرکت در شرایط موجود که کاهش درآمدهای ارزی، کاهش طرحها و پروژه های عمرانی و بالارفتن نرخ ارز از ویژگیهای بارز و اثر گذار آن است، توفیق دیگری است که با تلاش مستمر هیئت مدیره در دوران تصدی و همکاری پرسنل شریف شرکت بدست آمده و نسبتهای مالی سالهای اخیر بیانگر بهبود وضعیت شرکت در زمینه های مختلف است.

وی ادامه داد: تعیین اهدافی از قبیل انتقال تکنولوژی تولید شیرهای کروی (ball valve) و قرار گرفتن در وندور لیست صنعت نفت، ورود به عرصه تولید تجهیزات فرآیندی پتروشیمی (متانول) که با انعقاد قرارداد ساخت دو سری از تجهیزات اصلی واحد متانول شرکت های زیر مجموعه انرژی سپهر در سال مورد گزارش تحقق یافت و ارتقاء محصولات جاری شرکت از طریق تحقیق و توسعه (R&D) با تکیه بر توان مهندسی موجود و یا خرید تکنولوژی از شرکت های خارجی، مجهز شدن به دانش فنی دیگهای واترتیوب، دیگهای بخار فایر تیوب با ظرفیت 120 هزار پوندی، تولید چرخ یکپارچه قطار (منوبلوک)، تولید پلهای روستائی با عرض های متنوع و مشارکت با شرکت های داخلی دارای دانش فنی تولید شیرهای بالای ۳۰ اینچ در کلاس APl6D از جمله اقداماتی است که در راستای ارتقاء تکنولوژی و تنوع محصولات شرکت به‌عمل آمده است.

مدیر عامل شرکت مادرتخصصی ماشین سازی اراک اظهار داشت: ارتقای جایگاه ماشین سازی اراک از یک شرکت سازنده محصولات هر چند متنوع به پیمانکار عمومی (GC) به منظور فراهم نمودن امکان اجرای پروژه های EPC و توفیق در تحقق آن، مهمترین هدف مدیریت شرکت در راستای ایجاد تحول بنیادین و حصول اطمینان از بالندگی ماشین سازی اراک در سالهای آینده است.

صفری بیان کرد: مدیریت شرکت همواره بر این نکته تأکید داشته که ماشین سازی اراک بدون ورود به عرصه اجرای پروژه های EPC و در صورت بهبود شرایط اقتصادی اجرای پروژه های EPCF نمی تواند آینده ای مطمئن را برای شرکت تضمین نماید، بر همین اساس ارتقای جایگاه این شرکت در دستور کار مدیریت قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: اکنون با دریافت تائیدیه از کارفرما برای حضور در مناقصه پروژه بزرگ خط نورد گرم فولاد مبارکه از طریق مشارکت با برخی از شرکت های مجرب توفیق ورود به این عرصه حاصل شده است، می توان بر آینده اطمینان بخش ماشین سازی اراک در صورت مراقبت و تداوم اجرای اینگونه پروژه ها امیدوار بود.

مدیر عامل ماشین سازی اراک، شرکت در مناقصات توسعه میادین نفتی با مشارکت‌ شرکت‌های حفاری را از جمله موفقیت‌های این شرکت عنوان کرد و گفت: مناقصه توسعه میدان نفتی بی‌بی حکیمه یکی از این مناقصات موفقیت آمیز است که در رقابت با شرکت‌های بزرگ به دست آمده است.

جعفر صفری تاکید کرد: در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب با عنوان جهش تولید نامگذاری شده، تمام تلاش مدیریت شرکت ماشین‌سازی اراک افزایش و کیفیت در تولید، نقش‌آفرینی در توسعه اقتصادی کشور و بی‌اثر کردن تحریم‌ها و در نهایت بالندگی و خودکفایی در صنعت است که گام‌های بلندی نیز در این مسیر برداشته شده است.

🔹در ادامه مجمع صورت های مالی شرکت مورد تصویب اعضای مجمع قرار گرفت و موسسه "بهمند" به عنوان بازرس قانونی اصلی و موسسه حسابرسی " تدوین و همکاران" به عنوان بازرس علی البدل و روزنامه کثیرالانتشار "اطلاعات" به عنوان روزنامه رسمی جهت درج آگهی و اطلاعیه های شرکت برای مدت یک سال تعیین شد.

شایان ذکر است، شرکت ماشین سازی اراک ( سهامی عام) به منظور پشتیبانی از صنایع بنیادین و برآورده کردن نیازهای صنعتی کشور در سال ۱۳۴۶ در زمینی به مساحت ۱۳۴ هکتار در شهر اراک تاسیس و در سال ۱۳۵۰ به عنوان نخستین صنعت سنگین کشور به بهره‌برداری رسید. این شرکت در حوزه ساخت تجهیزات نفتی، مخازن بزرگ، سازه های فلزی، بویلرهای حرارتی، گلوله های سنگین فلزی، انواع پل، دکل ها و تولید شیرهای تخصصی فعالیت دارد.


١٣:١٣  / شنبه ١١ بهمن ١٣٩٩  / شماره خبر: ١٢٤  / تعداد نمایش: 9328